Szegedi Városkép és Piac Kft.

6722 Szeged, Mars tér "M" Pavilon, Telefon/fax: 62-472-204;  e-mail: szvp@szvp.hu

Nyitva tartás: H-P: 04:00-18:00, Sz-V: 04:00-15:00.
Cégjegyzékszám: 06-09-003765, Adószám:11099224-2-06
SZVP
SZVP SZVP

 

Ritkaságok a Mars téren

A Délmagyarországban minden szombaton helyi ős- és kistermelőket mutatunk be. A sorozattal az a célunk, hogy összehozzuk a helyi termelőket és portékáikat az olvasókkal. Ezúttal egyedi termékeket találtunk a szegedi Mars téren: bordáskelt, gömbcukkinit és kecskesajtot. (tovább a cikkhez)

Palacsinta Parádé a Mars téri piacon

Első alkalommal szervez Palacsinta Parádét az éhező szegedi gyerekek ebédeltetését segítő Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány vasárnap a Mars téri piacon. A jótékonysági szervezet és a Mars téri piac közös, családi rendezvényén 3000 palacsintát sütnek 600 gyereknek. (tovább a cikkhez)

Vasárnapi piac: biztató kezdet

A reggeli mérsékeltebb érdeklődést követően 10 óra után a megszokottnál jelentősen nagyobb vasárnapi forgalmat tapasztaltak a piacon. Volt olyan kereskedő, akinek 11 órára el is fogyott az áruja. Kenyérből is duplaannyit adtak el, mint a korábbi vasárnapokon. (tovább a cikkhez)

Hétvégi élmények a Mars téri piacon (március 21-22.)

március 21-én: Bábszínházi világnap

10:00 Bábelőadások a Kövér Béla Bábszínház közreműködésével a nagycsarnok előtti téren

március 22-én: Vasárnap, csak a Marson!

Programok 9-14.00 óráig

  • Jótékony utcazenei fesztivál - egész napos adománygyűjtés a Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány javára

  • Videojáték bajnokság

  • Állatsimogató

  • Amerikai autó kiállítás

 

Óriási virágvásár a Mars téri piacon

A közelgő nőnap alkalmából is érdemes kilátogatni a piacra. Vágott virágok, pompás virágcsokrok és cserepes növények nagy választékban kaphatók a Mars téri piacon. Kedvező árak, hatalmas választék, sorban állás nélkül. (képgaléria megnyitása)

Télbúcsúztató a Szent István téren

2015. február 14-én, szombaton télbúcsúztató rendezvényt tartottunk a Szent István téren. Az egész napos programra több ezren látogattak ki.

Az elmúlt években a télűzés hagyománya kissé háttérbe szorult a városban, de a Szegedi Vásár és Piac Kft., valamint és az Aradi Tanya és Élménybirtok közös kezdeményezésére most újra feléledt és ezzel együtt az impozáns belvárosi helyszín ismét bekapcsolódott a szegedi programok vérkeringésébe.

A víztorony árnyékában háztáji és kézműves vásár, póni lovaglás, mese és gyermekprogramok várták az érdeklődőket. Délután 17 órától több százan kísérték a telet szimbolizáló kiszebábot utolsó útjára, a Dugonics tértől az egész belvároson át a Szent István térig. (képgaléria megnyitása)

 

Karácsonyi készülődés a Marson

A Fészek Nagycsaládosok Szegedi Egyesülete részére, a Szeged Első Lions Klub valamint a Rádió 88 támogatásával december 23-ig, adománygyűjtő akciót rendez a Szegedi Vásár és Piac Kft. „Karácsonyig adományokat gyűjtünk, és egy igazi bőségkosárral várjuk a piac látogatóit”- jegyezte meg Németh István, a szegedi piac igazgatója. (tovább a cikkhez)

A víztoronyból fürkészhették Szegedet a Szent István téri családi napon

Ugrálóvár, arcfestés, kézműves foglalkozás és gyermekprogramok vártak minden érdeklődőt szombaton a Szent István térre. Haág Zalán és Sipos Attila önkormányzati képviselőjelöltek családi napján a víztorony is megnyitotta kapuit a látogatók előtt. (tovább a teljes cikkhez)

Mosolyparkkal tarkított családi napot tartottak a Mars téren

Valóságos vidámpark költözött a Mars téri piac parkolójába, a Nagycsarnok tövébe. Ugrálóvár, arcfestés, bábshow és a Szegedi Vadaspark kitelepüléssel várta a kicsiket és mindazokat, akik szerettek volna eltölteni egy vidám délelőttöt Szeged éléskamrájának szomszédságában. (tovább a teljes cikkhez)

Dinnyeszobrokkal népszerűsítették a vásárt a Mars téren

A Pick Szeged spanyol játékosainak a citromsárga húsú dinnye tetszett a legjobban – derült ki a Mars téri piac dinnyevásárán, ahol Doktor Zoltán ételszobrász szemet gyönyörködtető mintákat faragott a kedvelt nyári gyümölcs héjába. (tovább a teljes cikkhez)

Mézédes magyar dinnyéért irány a Mars!

Görögdinnyét 120-130 forintért láttunk a Mars téri piac parkolójában, a fekete héjú és a citromsárga húsú valamivel drágább, 160-200 forint körül mozog. Az árusok tapasztalatai szerint ez utóbbi, régi fajtákat is keresik a vevők. (tovább a teljes cikkhez)

Kalandra fel! – játszótérré változott a Mars

Játszóházzá változott vasárnap délelőtt a Mars téri piac parkolója, az immár harmadik családi napon vetélkedők, játékok és bemutatók várták az érdeklődőket. (tovább a teljes cikkhez)

Kalandra Fel! – családi nap a Marson

Vasárnap délelőtt játszótérré változik a Mars téri piac parkolója, különböző ügyességi versenyek várják a kicsiket és a nagyokat az immár hagyományos családi napon. (tovább a teljes cikkhez)

Erdély és Szeged között nyílt híd a Művészetek Hídján

Szeged és Erdély tájképei elevenednek meg Bartáné Papp Andrea festőnő és gobelinszövő kiállításán, melyet péntek délután nyitottak meg a Mars téri piac nagycsarnokában. Lazúros technikával készült akvarelljeit a Művészetek Hídján tekinthetik meg az érdeklődők. (tovább a teljes cikkhez)

Festő és gobelinszövő tárlata nyílik a Mars téri piacon

Bartáné Papp Andrea festőnő és gobelinszövő kiállítása nyílik a Mars téri piac Nagycsarnokában, a Művészetek Hídján 2014. május 16-án, pénteken 15 órától HÍD címmel. (tovább a teljes cikkhez)

Szórólapokkal tűntek fel a rendőrök a Mars téren

Óvjuk, vigyázzuk jobban értéktárgyainkat – foglalható össze röviden a Szegedi Rendőrkapitányság szerda délelőtti akciójának hasznos üzenete. A hatóság szórólaposztással hívta fel a figyelmet az időskorúak áldozattá válásának megelőzésére a Mars téri piacon. (tovább a teljes cikkhez)

Jobb ízű a tanyai étek

A háztáji termékeket népszerűsíti a tanyai termékek napja Szegeden. A látványos rendezvény hátterében egy immár egyéves múltra visszatekintő támogatási program van. A résztvevő őstermelőket a Vidékfejlesztési Minisztérium segíti: péntek kivételével mindennap ingyen árulhatnak a Mars téri piacon, és reklámot biztosítanak a helyi és tanyai termelők portékáinak. (tovább a Délmagyarország teljes cikkéhez)

Gasztronómiai Nap a Marson – középpontban a helyi termékek

Juhtúrós krumplipapucsot, hagyományos parasztreggelit is kínáltak a Mars téren a nagycsarnokban, ahol a tanyasi termékek piacának egy éves születésnapját ünnepelték. (tovább a teljes cikkhez)

Szombaton ismét Tanyasi Termékek Napja a Mars téri piacon

Szombaton ismét kiemelt figyelmet kapnak a tanyasi termékek a Mars téri piacon, a reggel kilenctől kezdődő rendezvényen látványkonyha és kóstolás is várja az érdeklődőket. (tovább a teljes cikkhez)

Zenés flash mobbal hangolódtak a Házasság Hetére a Marson

Dél-alföldi népdaloktól zengett a Mars téri piac nagycsarnoka, a Házasság Hetére hívták fel ily módon a szervezők a szegediek figyelmét. Több mint száz önkéntes öt dalt énekelt el a vásárlók meglepetésére és természetesen örömére. (tovább a teljes cikkhez)

Mind a négy gyertya világít a Marson

Advent negyedik vasárnapján Bohács Zsolt országgyűlési képviselő és Kispál Ferenc, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Csongrád megyei elnöke gyújtotta meg a piac koszorújának utolsó gyertyáját. (tovább a teljes cikkhez)

Sok száz ajándék gyűlt össze a Mars téri gyertyagyújtásra

Az ÁGOTA ifjainak szívbemarkoló gyermekelőadása után gyújtották meg az advent harmadik gyertyáját a Mars téren, majd megmutatták a gyűjtőpontokon összegyűlt ajándékokat. (tovább a teljes cikkhez)

Fellobbant a második gyertyaláng a Marson

Dalpremierrel köszöntötte Tabatabai Nejad Flóra advent második vasárnapját a Mars téri piacon, ahol a koszorún a gyertyát Mikler Roland és Tatai Péter, a Pick Szeged kézilabdásai gyújtották meg. (tovább a teljes cikkhez)

A Mars téri piacon már felragyogott a hit lángja

A Mars téri piacon ragyogott fel először a karácsony közeledtét hirdető gyertya, a hit lángja. Az ünnepségen Kondé Lajos, a dóm plébánosa és Gyimesi László önkormányzati képviselő üzent az adventi koszorút körülölelő tömegnek. (tovább a teljes cikkhez)

Középpontban a helyi értékek – háztáji piac a Szent István téren

Péntekenként helyi termelők és kézművesek portékái közül válogathatunk a Szent István téren, ahol nemcsak sajtok, füstölt húsáru és savanyúság, hanem például kézműves termékek is várják a vásárlókat. (tovább a teljes cikkhez)

Háztáji piac nyílt a Szent István téren

Háztáji piac nyílt a Szent István téri kispiacon – kísérleti jelleggel. A termelők decemberben minden pénteken kínálják finomságaikat a környékbelieknek. (tovább a Délmagyarország teljes cikkéhez)

Háztáji piac nyílik a Szent István téren

Helyi termelők és kézműves kereskedők portékáival telik meg a Szent István tér november 29-én. A háztáji piac forgataga minden pénteken megnyitja kapuit a víztorony alatt, később színes programokkal, gyermekfoglalkozásokkal pezsdítenék fel a tér életét. (tovább a teljes cikkhez)

Tök jó napot tartottak a Szent István téren

Halloween-tököt faraghattak és festhettek, sőt zöldségszobrokat készíthettek azok, akik kilátogattak a Szent István térre szombaton. A rendezvénnyel a kispiacokra is szeretnék irányítani a figyelmet. (tovább a teljes cikkhez)

A koszorúárusok már készülnek a mindenszentekre

Már javában készülnek a mindenszentek ünnepére a Mars téri piac árusai, de az utolsó napokban lehet az igazán nagy rohamra számítani. (tovább a teljes cikkhez)

Hoppál Péter: nemzeti érdek a helyi termelők megerősítése

Hoppál Péter pécsi fideszes országgyűlési képviselő szerint nemzeti érdek a helyi termelők megerősítése, ezért lehetővé kell tenni, hogy az ország minél több pontján legyen termelői piac. (tovább a teljes cikkhez)

Már New Yorkot is kifaragta a dinnyeszobrász

Fazekas János sátránál érdeklődők hada állt szombaton, mégis mindenki üres kézzel távozott. Az aranyérmes dinnyeszobrász a Mars téri piacon ejtette ámulatba gyümölcsfaragványaival a vásárlókat. (tovább a teljes cikkhez)

Többségében magyar és édes – dinnyemustra a Marson

Később kezdődött a dinnyeszezon, s vannak területek, ahol még most sem érik, de egyre szélesebb a választék, s egyre ízletesebb gyümölcsöt vásárolhatunk a Mars téri piacon, ahol ismét a lakossági parkolóban kaptak helyet a dinnyeárusok. (tovább a teljes cikkhez)

Tanyasi termékek napja a Mars téri piacon

Februárban indult a kezdeményezés, hogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Szegedi Vásár és Piac Kft.-vel közös segítse a tanyasi termékek piacra jutását. A projekt véget ért, a piac azonban támogatja, hogy a jövőben is folytatódjon. (tovább a teljes cikkhez)

Tanyasi termékek piaca a Marson: folytatás következik

Szeged - A szegedi Mars téren februárban nyílt meg pályázati forrásból a tanyasi termelők és termékek piaca. Marad a helyén a jövőben is, annak ellenére, hogy a projektnek vége lett. (tovább a Délmagyarország teljes cikkéhez)

Családi napot tartottak idén is a Marson

Vasárnap délelőtt játszótérré változott a Mars téri piac parkolója, különböző ügyességi versenyek várták a kicsiket és a nagyokat a családi napon. Rendeztek biciklisversenyt, rendőrségi bemutatót, fel lehetett ülni a rendőrmotorra, közelről is megcsodálni a rendőrautó belsejét, volt ujjlenyomatvétel, állatsimogató, ugrálóvár, arcfestés és a gyerekek legnagyobb örömére folyamatos ajándékosztás. (tovább a teljes cikkhez) 

Családi nap a Marson

Igazi nyári hőségben rendezhette meg a Szegedi Vásár és Piac Kft. vasárnap a hagyományos családi napját. A Mars téri piac parkolójában színes programokkal várták a gyerekeket. (tovább a Délmagyarország teljes cikkéhez)

Tanyai és polgári világ a Marson

A régi polgári és tanyai világot ismerhetik meg azok, akik ellátogatnak a Mars téri piacra, s a Művészetek Hídján megtekintik Szanka József gyűjteményéből összeállított tárlatot. (tovább a teljes cikkhez)

A koraszülöttmentést segítik a Marson.

A húszezer gyermekéletet megmentett Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány munkatársai a Mars téri piacon tájékoztatták a szegedieket személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlási módjáról. Az alapítványnak húszmillió forintot kell összegyűjtenie zavartalan működéséhez. (tovább a teljes cikkhez)

A koraszülöttmentők mellett a Szegedi Vásár és Piac Kft.

Március 30-án, szombaton a Mars téri nagycsarnok előtt a vásárlók előzetesen rendelkezhetnek arról, hogy adójuk 1%-ával segítik a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány áldozatos munkáját. (tovább a teljes cikkhez)

Sikeres a tanyasi kiválóságok kavalkádja a Marson

Bevált a februárban indított program, egyre többen fordulnak meg a Mars téri piac nagycsarnokában a tanyasi termékeket kínálók standjainál. A piacvezetés célja, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium által is támogatott időszak után is helyet biztosítsanak a termelőknek. (tovább a teljes cikkhez)

Kortárs balett a Marson

A huszonötödik jubileumát idén ünneplő Szegedi Kortárs Balett előadásairól és táncosairól Szeged különböző pontjain készült fotók ékesítik a Mars téri piac nagycsarnokát. A Művészetek Hídján egy hónapig csodálhatók meg Dusha Béla fotográfiái. (tovább a teljes cikkhez)

Tanyasi termékek kavalkádja a Marson

Csongrád megyei tanyasi termékeket vásárolhatunk hétfőn és pénteken a Mars téri piac nagycsarnokában egy új kezdeményezésnek köszönhetően. A Vidékfejlesztési Minisztérium által is támogatott program célja, hogy a vásárlók még jobban megismerjék a termelők által előállított kiváló minőségű zöldségeket, gyümölcsöket vagy akár fűszereket és mézet. (tovább a teljes cikkhez)

Garantáltan tanyasi termékek a Mars téri piacon

A Csongrád Megyei Agrár Nonprofit Közhasznú Kft. a tanyai gazdálkodók gazdasági helyzetének stabilizálása érdekében „Tanyai termékek piacra jutásáért Csongrád Megyében” címmel projektet valósít meg. (tovább a teljes cikkhez)

Felezik a helypénzt a szegedi kispiacokon

Idén is helypénzkedvezménnyel segítik a kispiacokon árusítókat. A január és február hónapra meghirdetett intézkedés a belváros képviselőjének és a piacvezetésnek közös kezdeményezése. (tovább a teljes cikkhez)

Tanyareneszánsz – idén kétmilliárdot költ az állam a tanyaprogramra

Egyre többet költ az állam a tanyákra, a tanyasi életforma fejlesztésére, tavaly másfél, idén már kétmilliárd forintot, és mindezt nem uniós, hanem saját forrásból – lényegesen hatékonyabban. Egyes felmérések szerint az utóbbi évtizedben 30 ezer emberrel nőtt a tanyákon élők száma. (tovább a teljes cikkhez)

Mérlegen a Mars – a piacvezetés tartotta az üzleti tervet

A tavalyi esztendővel számszakilag elégedett Erdei Péter, az üzleti tervüket tudták tartani. A Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője portálunknak kifejtette, akkor lehet csak igazán elégedett, ha a vásárlók is azok, és rendszeresen visszatérnek a Mars térre vagy a kispiacok valamelyikére. (tovább a teljes cikkhez)

Fellobbant a negyedik gyertya lángja is a Marson

A karácsonyra való lelki felkészülés négy vasárnapot felölelő időszaka, az advent december 23-án zárul. A Mars téri piacon a nagycsarnok előtt felállított koszorún meggyújtották a negyedik gyertyát, ami a szeretetet jelképezi. (tovább a teljes cikkhez)

Sikerrel zárult az adománygyűjtés a piacon

Kétszáz nagycsaládos karácsonyát teszik szebbé mindazok, akik felajánlásaikat a Mars téri piacon felállított gyűjtőponthoz juttatták el. A zömében ruhákból és tartós élelmiszerekből álló adományokat a Fészek Nagycsaládosok Egyesületének tagjai kapják meg. (tovább a teljes cikkhez)

Lezárult a gyűjtés a Mars téri piacon – köszönet a boldog pillanatokért

Rengetegen csatlakoztak ahhoz a jótékonysági akcióhoz, melyet a Szegedi Vásár és Piac Kft. és a Fészek Nagycsaládosok Egyesülete kezdeményezett a rászoruló nagycsaládosok megsegítésére. Erdei Péter, a piacot üzemeltető cég ügyvezető számol be az eredményekről. (tovább a teljes cikkhez)

A Pick vezetőedzője és kapitánya gyújtottak gyertyát a Marson

A Szegedi Vásár és Piac Kft. Mars téri piacán az adventi ünnepségsorozatának harmadik állomásaként vasárnap délelőtt a Pick Szeged vezetőedzőjével, Skaliczki Lászlóval, a kapitánnyal, Vadkerti Attilával és egy kereskedővel, Tibai Józsefnéval együtt meggyújtották a téren felállított adventi koszorú rózsaszín gyertyáját. (tovább a teljes cikkhez)

Fellobbant a második adventi gyertya a Mars téri piacon

A Mars téri piac nagycsarnoka előtt meggyújtották az adventi koszorú második gyertyáját, amely a reményt szimbolizálja. Az advent jelentéséről és a karácsonyi ünnepkör hagyományairól Szeberényi Klára újságíró-konferanszié beszélt.  (tovább a teljes cikkhez)

Mikulás járt a Mars téri piacon

Nagy izgalommal várta több száz óvodás a Mikulást csütörtökön délelőtt a Mars téri piacon, ahol a nagyszakállú előfutáraként krampuszok vették birtokba a nagycsarnokban felállított színpadot. Természetesen egy gyermek sem távozott üres kézzel, mindenki személyesen a Mikulástól kapott szaloncukrot. (tovább a teljes cikkhez)

Nagycsaládosoknak gyűjtenek a Mars téri piacon

Száz családnak elegendő ruhaadományt adott át a Fészek Nagycsaládosok Egyesületének Gyimesi László fideszes tanácsnok a Mars téri piacon. A nagycsarnokban december 20-áig fogadják a felajánlásokat, a ruhákon kívül tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket, továbbá édességet és gyümölcsöt is várnak. (tovább a teljes cikkhez)

Meggyújtották az első adventi gyertyát a Mars téri piacon 

„Az advent kell, hogy arról is szóljon, hogy a szívünket előkészítsük az emberi kapcsolatokra, s a szívünkben is megerősödjön az a szeretet, ami a másik emberhez köt” – fogalmazott Kondé Lajos plébános a Mars téri piacon, ahol Pál József rektor-helyettessel meggyújtották a nagycsarnok előtti adventi koszorún az első gyertyát. (tovább a teljes cikkhez)

Adventi készülődés a Mars téri piacon

Gyertyát gyújtanak minden adventi vasárnap a Mars téri piacon, de más újdonságokkal is készül az ünnepekre a Szegedi Vásár és Piac Kft. Idén a Mikulás is tiszteletét teszi a náluk, de adományokat is gyűjtenek, egészen december huszadikáig. (tovább a teljes cikkhez)

Koszorúvásár a Marson – a vásárlók rohamára az utolsó héten számítanak

Mindenszentekre készül a Mars téri piac, idén új helyet kaptak a koszorúárusok, a nagycsarnokban lehet válogatni a kínálatukból, míg a lakossági parkolóban vágott virágot fognak árusítani. Kisebb koszorúkat már 400 forint körül is kínálnak, míg a díszesebb nagyobbakért 3500 forintot is elkérnek. (tovább a teljes cikkhez)

Művészetek Hídja: Barta András képeivel terített asztal

Barta András szegedi festő- és szobrászművész, a Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tanárának képeiből nyílt november végéig megtekinthető kiállítás a Mars téri piac új kiállítóhelyszínén, a Művészetek Hídján. (tovább a teljes cikkhez)

Félszáz véradó a Mars téri piacon

Zamatos, friss magyar gyümölccsel is megajándékozták mindazokat, akik csatlakoztak a Szegedi Vásár és Piac Kft. kezdeményezéséhez, és vért adtak péntek délután a Mars téri piac nagycsarnokában. A véradóknak helyi, helyközi és MÁV-menetrenddel kedveskedtek a szervezők. (tovább a teljes cikkhez)

Véradás lesz pénteken a Mars téri nagycsarnokban

Zamatos magyar gyümölccsel és friss, ropogós helyi, helyközi menetrenddel várják pénteken azokat, akik csatlakoznak a Szegedi Vásár és Piac Kft. rendezvényéhez, s vért adnak a Mars téri piac nagycsarnokában. (tovább a teljes cikkhez)

Tápéi alkotások a Művészetek Hídján

Gyékényes és kosaras népművészek, illetve egy tojásíró alkotásai is megtekinthetőek a Mars téri piacon, a Művészetek Hídján. A tápéi művészek munkái október elejéig tekinthetőek meg a piac nyitva tartási ideje alatt. (tovább a teljes cikkhez)

Új kedvezményt kapnak a Mars téri piacon a kiskereskedők

A Szegedi Vásár és Piac Kft. döntésének értelmében június 25-étől a hét négy napján ingyen pakolhatnak ki negyedasztalnyi területre azok az őstermelők, akik nagyon kevés áruval érkeznek. (tovább a teljes cikkhez)

Családi nap a Mars téri piacon: akcióztak az őstermelők

Szeged - Több száz forintot takaríthattak meg azok a szegediek, akik szombat helyett vasárnap délelőtt vásároltak a szegedi Mars téri piacon. Az őstermelők engedtek áraikból a rendkívüli családi napon. (tovább a Délmagyarország teljes cikkéhez)

Kalandra fel! Családi nap 2012 a Mars téren!

Vasárnap is van élet a Mars téri piacon, méghozzá igazán mozgalmas. Erre családi nappal hívta fel a figyelmet a Szegedi Vásár és Piac Kft. A parkolóban ugrálóvár, ügyességi versenyek és látványos bemutatók, valamint állatsimogató is várta a családokat. (tovább a teljes cikkhez)

Meghívó

Sárgarépa és modern szobrászat – Művészetek Hídja a Marson

Most már nem csupán friss zöldségért, gyümölcsért érdemes betérni a Mars téri piacra. Bzrózka Marek szobrászművész alkotásai révén ugyanis szó szerint a „Művészetek Hídjává” változott a nagycsarnok emeletét összekötő híd. (tovább a teljes cikkhez) 

"Művészetek Hídja" a Mars téri piac Nagycsarnokában

Meghívjuk Önt és kedves családját!

Irodát kaptak a rendőrök a Marson

A Mars téri piac „M” pavilonjában körzeti megbízott iroda nyílt, így állandó rendőri jelenléttel lehet még biztonságosabb a nagypiac. (tovább a teljes cikkhez)

„Keresd a helyit!”: Logó az őstermelőknek

A Szegedi Vásár és Piac Kft. 14-18 éves korú diákoknak szóló logópályázat meghirdetésével csatlakozott a „Keresd a helyit!” országos kampányhoz. A nyertes logó szerzője Garai Ilka, a Radnóti Miklós Gimnázium 12. osztályos tanulója, akinek alkotását mától a piacon árusító Csongrád megyei őstermelők használhatják, ezzel is megkülönböztetve magukat a viszonteladóktól és kereskedőktől. (tovább a teljes cikkhez)

Logó a Mars térre

Tovább a Délmagyarországban megjelent cikkre.

Az őstermelőket támogatja logópályázatával a piac

Logópályázatot hirdetve csatlakozott a Szegedi Vásár és Piac Kft. a „Keresd a helyit!” országos kampányhoz. A nyertes logót április közepétől a piacon árusító Csongrád megyei őstermelők használhatják is, ezzel is megkülönböztetve magukat a kereskedőktől. (tovább a teljes cikkhez)

Márciusban is féláron adja a kispiacok asztaljegyeit a Szegedi Vásár és Piac Kft.

A februári akció sikerére való tekintettel Erdei Péter ügyvezető úgy döntött: márciusban is 50 százalékos kedvezményt kapnak a Szent István és az Olajbányász téri, a Csanádi utcai, valamint a dorozsmai kispiacon asztaljegyet váltó kereskedők. (tovább a teljes cikkhez)

Februárban féláron jutnak helyhez a kispiacos kereskedők

50 százalékos kedvezményt kapnak a jövő hónapban a Szent István és az Olajbányász téren, valamint a Dorozsmán árusítók. A lakosok, a kereskedők és a belvárosi képviselő összefogtak a Szegedi Vásár és Piac Kft. vezetésével. (tovább a teljes cikkhez)

Fejleszt, racionalizál a Vásár és Piac Kft.

Több termelő és kereskedő is kifogásolja a Mars téri piacnál az idei díjemeléseket. A Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője azt mondja, joggal sokallhatják az emelést egyesek, de még így is közel 40%-os kedvezményük van a bérleteseknek. (tovább a teljes cikkhez)

Földön járnak a Marson – fejlődő pályán a piac

Bár tél van, mégis akad Szegeden egy „bevásárlóközpont”, ahol a jeges évszakban is igazi, friss magyar élelmiszert kaphatunk. A Mars téren a verem homokja csillan a répán és a gyökéren, de ugyanolyan édes és tápláló most is a zöldség, mint egész évben. A piacot üzemeltető cég további fejlesztéseket tervez, miközben racionalizálja az árusítást. (tovább a teljes cikkhez)

 

AKCIÓK, HIRDETÉSEK

BÉRELHETŐ ASZTALOK

Keresse a jelenleg még bérlettel nem használt kiadó asztalainkat a nagycsarnokban és a szabadtéri részen. Az asztalokkal és a bérléssel kapcsolatosan bővebb információkat munkanapokon 8-16 óra között Kátai Ágnestől kaphat a +3620/237-8433 telefonszámon.

 

FRISS HÍREK, ÚJDONSÁGOK

SZVP

 


Bemutatkozó film


 PIACI WEBSÉTA 

 

 

Gombavizsgálati időpontok:

2018. december 1-től:

szerda, péntek, szombat: 05-11 óráig


A gombaárusítás szabályai